Etterord
Politianmeldelsene

Hordaland Fylkeskommune sine overgrep mot en lærer i hans og familiens livskrise er et budskap om en 'Inkluderende Arbeidslivsbedrift' som ikke bare sviktet totalt, men som begikk rene kriminelle handlinger i denne tid.  Situasjonsbetinget kriminelle. 

En lang rekke personer som holdt oppe presset mot læreren og aldri ga ham eller familien fred i deres dypt tragiske situasjon, men tvert om tilla byrde etter byrde inntil læreren ble knekket psykisk og fysisk.

Og etterhvert gikk denne lærer fra aldri å være syk, over til å bli 100% ufør og arbeidsudyktig.  En helt alminnelig norsk lærer.

Boken inneholder et tilsnitt av fiksjon, men bygger på reelle hendelser slik de har forekommet.

De i boken omtalte personer som av læreren ble opplevd som ville 'hunder' som rev ham i filler i deres jakt etter hans blod og hjerne er i ettertid politianmeldt for sine ugjerninger.

Utover opplevelsen av 'hunder' bruker ikke boken noen varianter av personkarakteristikker.  Det er personers handlinger som vektlegges i boken, og øvrig er litterære virkemidler.  Personene er ikke fiktive.

Noen lesere som trodde at historien er enestående i Hordaland Fylkeskommune?  Nei, dessverre opplever ansatte lignende stadig fra flere av de samme personer.  Og det er på denne bakgrunn dannet en 'Forening for bedre arbeidsmiljø i Hordaland Fylkeskommune' hvor en rekke ansatte deler lignende opplevelser av anklager og manglende ivaretakelse.

Hordaland Fylkeskommune begår rene lovbrudd i henhold til arbeidsmiljølovgivningen i Norge.Annonsene er fra Google og trygge å trykke på, men trykk aldri på annonser som ber deg laste ned noe